Aspen

Colectia Aspen este gandita in stilul minimalist, un clasic aflat inca in topul preferintelor, iar asta il face potrivit pentru aproape orice tip de amenajare interiora.

Bawaria

Colecția Bawaria acordă atenție detaliilor, frumuseții nobile și experienței estetice. Lasă-te provocat, creează-ți propriul spațiu si trăiește în lux!

Caren

Părțile îndrăznețe și coroanele de mobilier caracteristice colectiei Caren garantează fiabilitate și confort. Toate fronturile curbate conferă colecției o senzație de eleganță și lux.

Monaco

Biroul trebuie sa reflecte personalitate puternica a proprietarului. Iar colectia Monca transmite cel mai bine acest lucru: eleganta, naturalete si un clasic ce nu se va demoda niciodata.

Grande

Sobra, eleganta si rafinata, colectia Grande impresioneaza prin fronturile de lemn, picioare inalte metalice si colturile rotunjite.

Hawana

Colectia Hawana creioneaza un interior frumos și romantic, dintr-un alt timp al cărui farmec este greu de rezistat.

Kashmir

Colecția Kashmir este mobilierul magistral cu un suflet care creează o atmosferă excepțională, unică in interior.

Senator

Biroul Senator te inspiră către performanță și auto-depășire. Rezistent, funcționalacesta include o bibliotecă cu zone de depozitare, un birou spațios și o zonă dedicată ședințelor.

Vero

Colecția de mobilier Vero oferă un design modern si permite crearea de aranjamente proprii și o potrivire dimensională perfectă pentru orice interioare.

Wersal

Colectia Wersal include piese de mobilier clasice si impunatoare, demne de un decor imperial.