Despre SILVAROM Baia Mare
Cea mai interesantă mărturisire pe care ți-o putem face despre noi este că am învățat de la viață să prețuim oamenii și lucrurile din jur. Cândva, pe nesimțite, în această aventură a cunoașterii, ne-am transformat din simpli furnizori de mobilier în prietenii tăi.
Silvarom Baia Mare
700 PRODUSE
20 FURNIZORI
87 COLECȚII
2500 CLIENȚI MULȚUMIȚI

Convertim ideea ta in realitate

Silvarom Baia Mare, companie înființată în anul 1996, are peste 20 de furnizori din țară și străinătate, cu care lucrează direct. Printre producătorii de mobilă, obiecte decorative de interior, saltele și alte produse specifice se numără Lemet, Mobila Dalin, Silvarom, Bydgoskie, Rauch, Arte-M, Halmar, Vero, Cotta, Azzardo, Gumotex, care oferă clienților noștri facilități deosebit de atractive.

Punctul forte pentru Silvarom Baia Mare este selecția atentă a produselor. Totul începe de la participările la târgurile internaționale de mobilă, unde sunt prezentate cele mai recente modele. Reprezentanții noștri sunt nelipsiți de la expozițiile din Koln (Germania), Milano (Italia), Poznan (Polonia), Bife-Sim București (România), fapt ce consolidează parteneriatele cu firmele mari din domeniu și permite încheierea unor contracte avantajoase pentru clienții Silvarom Baia Mare atât prin calitate, cât și prin preț.

Mobila Silvarom
Mobila Silvarom

Te așteptăm in showroom-ul Silvarom Baia Mare, pe bulevardul Independenței nr. 64, un spațiu generos care măsoară aproximativ 1000 de metri pătrați. Avantajul celor care ne trec pragul este accesul direct la serviciul de consiliere din partea specialiștilor noștri și la cel de vânzare completă, care includ consultanță, livrarea și montajul.