Mobilă Living

Tendințe și recomandări pentru mobila de living

În ultimii ani, livingurile s-au transformat în spații multifuncționale în care putem lucra, învăța, distra și, mai ales, petrece clipe frumoase alături de familie și prieteni. Dacă ești în căutare de mobilă pentru livingul tău, în acest articol îți prezentăm cele mai interesante tendințe și recomandări astfel încât să faci alegerea potrivită pentru tine.

Tendințe pentru mobila de living în 2021 conform specialiștilor în design interior

  1. Relaxat și intim

Cred că în 2021 vom asista la schimbări majore cum ar fi migrarea preferințelor pentru mobilă ­­­de la jumătatea secolului spre un aspect mai relaxat, mai intim al acesteia. Piesele de mobilier unice, cum ar fi piesele antice sau sculpturale, vor fi incluse în decorul livingului și al holurilor de intrare” spune Juan Montoya, designer “ELLE Decor

2. Culori puternice combinate cu nuanțe neutre

În ceea ce privește culorile mobilei pentru living, designerul J.Randall Powers este de părere că “deși nuanțele neutre rămân în continuare populare, am întâlnit și multe preferințe pentru culori mai puternice”. Powers adaugă: “pot să spun cu încredere că lemnul maro a revenit în mobila pentru living, la fel ca răchita și ratanul”.

3. Minimalism de lux

Pentru că mulți dintre noi lucrăm și învățăm de acasă, ne dorim să creăm o atmosferă de seninătate în spațiile noastre personale și putem face asta cu materiale ca marmura și lemnul” este de părere Kelley Carter, directoarea departamentului Home Fashion de la “Bloomingdale’s”.

4. Mai multe locuri pentru membrii familiei

Cred că oamenii își doresc un living confortabil, accesibil și funcțional” spune designerul Mark Cunningham. “Din moment ce oamenii petrec mai mult timp acasă, amplasarea unei mese multifuncționale pentru bibliotecă și a câtorva zone de relaxare va permite membrilor familiei să fie în aceeași cameră în același timp indiferent de activitățile pe care le întreprind”.

mobila eleganta living

Stiluri la modă în 2021 pentru mobila de living

Mobilă de la mijlocul secolului

În 2021 asistăm, printre altele, la o revenire a mobilierul din anii ’50. Acesta se caracterizează prin elemente ca:

  • picioare conice și înclinate și tonuri de lemn;
  • scaune mari și confortabile;
  • suprafețe încântătoare și accesorii ieșite din comun;
  • canapele din paleta cromatică a fulgilor de ovăz.

Lounge în stil Hygge

Stilul hygge este un stil de decorare danez al cărui principal obiectiv este crearea unei atmosfere relaxante și confortabile la tine acasă. Acest stil înseamnă un living cu fotolii comode, câteva rafturi cu cărți, canapele încăpătoare și mobilă din lemn natural. Lemnul face posibilă reconectarea cu natura, un sentiment care devine mai pregnant atunci când limitezi elementele de mobilă la cele strict necesare.

Stilul contemporan

Caracterizat de influențe din mai multe culturi, acest stil include mobilă cu linii rotunjite din lemn ca arțarul și mesteacănul, inserții precum nichelul și cromul și suprafețe netede. Mobilierul masiv cu finisaje din marmură și curbe moi oferă livingului un aspect vizual deosebit.

Mobilier industrial pentru sufragerii în stil mansardă

Lemnul și fierul sunt elementele definitorii ale stilului industrial pentru că împreună creează un efect contrastant plăcut, fiind astfel perfecte pentru mobilarea livingurilor în stil mansardă. Elementele cu design industrial și finisajele imperfecte sunt de asemenea atribute ale acestui stil plin de personalitate, stil reprezentat de colecția noastră “Grande”.

Recomandări colecții mobilă living

Acestea nu sunt, însă, singurele opțiuni pentru mobilarea livingului în 2021. Îți punem la dispoziție o gamă variată de mobilă living la magazinul nostru din Baia Mare pentru ca tu să o poți alege pe cea potrivită pentru tine, astfel:

  • pentru un living elegant, îți recomandăm colecția Torino al cărei simț estetic rafinat răspunde celor mai exigente cerințe în materie de bun gust: canapeaua, fotoliul, masa și scaunele, alături de celelalte elemente componente, de inspirație vintage, au fost toate create pentru ca tu să te simți confortabil înconjurat de mobilier de calitate;
  • un living clasic înseamnă, evident, mobilă clasică, pe care o găsești în colecțiile Raweno, Orfeusz și Zefir.

Toate aceste colecții au un numitor comun: transformarea livingului într-o oază de eleganță și bun gust în care tu și cei dragi ție puteți petrece timp de calitate împreună.

Pentru un living plin de prospețime, poți alege colecția Belissa, un exponent desăvârșit al stilului country. Fotoliile tapițate îți asigură confort, iar canapeaua în L oferă funcționalitatea de care are nevoie această încăpere.

Pentru mai multe modele și stiluri de mobilă, te invităm să explorezi toate colecțiile noastre de mobilă pentru living.

mobila living baia mare
Mobila living

Canapelele sunt piesele statement ale mobilei de living

Canapelele sunt piesele centrale ale mobilei de living, ele transformând livingurile în spații splendide de relaxare și confort. Calitatea, confortul și durabilitatea sunt criteriile esențiale în alegerea canapelelor și mobilierul de la Silvarom Baia Mare întrunește toate aceste cerințe.

Canapelele în L

Sunt potrivite pentru livingurile moderne, principalele lor atribute fiind calitatea, confortul și funcționalitatea. Canapeaua în L Tulipano (colțar) este un program modular de canapele din care se poate configura orice canapea sau colțar pe dimensiunea camerei.

Canapeaua în L Tulipano deține o funcție specială pentru dormit și are tetiere reglabile în diverse unghiuri, făcând astfel posibilă schimbarea design-ului acesteia. Acest model de canapea este prevăzut și cu un șezlong care poate fi transformat cu ușurință în spătar, o funcție care permite mărirea suprafeței de sprijn al spatelui atunci când este nevoie.

Canapelele extensibile

Canapelele extensibile reprezintă un alt model de canapea prezent la magazinul nostru cu mobilă pentru living din Baia Mare. Ele înviorează livingurile în timpul zilei și pot deveni spații confortabile pentru dormit pe timpul nopții. Canapeaua extensibilă Papavero, de exemplu, are dimensiuni alese cu grijă și ergonomie rafinată. Trăsăturile definitorii ale acestei canapele sunt funcționalitatea și materialele de calitate superioară din care este fabricată. Datorită funcțiilor pentru dormit, Papavero se adaptează foarte bine la nevoile tale. Pernele canapelei, confortabile și flexibile, sunt fabricate în sistem HR (High Resilience) din spumă poliuretanică și sunt acoperite de piele naturală, plăcuta la atingere și durabilă.

Indiferent de stilul pe care îl cauți sau de dimensiunile livingului tău, la show-room-ul nostru poți găsi mobilă care permite amenajarea acestei încăperi în concordanță cu gusturile, personalitatea și nevoile tale. În plus, îți oferim și posibilitatea de a achiziționa mobilă pentru living în rate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *