Aspen

Colectia Aspen este gandita in stilul minimalist, un clasic aflat inca in topul preferintelor, iar asta il face potrivit pentru aproape orice tip de amenajare interiora.

Belissa

Belissa anunta sosirea primaverii in living. Setul combina ingenious trei combinatii de culoare, setul fiind un exponat creativ al stilului country.

Awinion

Awinion transmite o frumusete subtila, traditie si un stil atemporal, care ne duce cu gandul la mirosul de lavanda si gustul maslinelor. Un loc in care viata merge alene.

Bawaria

Awinion transmite o frumusete subtila, traditie si un stil atemporal, care ne duce cu gandul la mirosul de lavanda si gustul maslinelor. Un loc in care viata merge alene.

Florencja

Inspirat din stilul Shabby Chic, colectia Florencja este asemeni unei opere de arta. Detaliile si lucratura fina a mobilierului nu te vor lasa sa zabovesti prea mult asupra unui coltisor.

Caren

Părțile îndrăznețe și coroanele de mobilier caracteristice colectiei Caren garantează fiabilitate și confort. Toate fronturile curbate conferă colecției o senzație de eleganță și lux.

Grande

Sobra, eleganta si rafinata, colectia Grande impresioneaza prin fronturile de lemn, picioare inalte metalice si colturile rotunjite.

Hawana

Colectia Hawana creioneaza un interior frumos și romantic, dintr-un alt timp al cărui farmec este greu de rezistat.

Chrone

Colectia Chrome cu al sau stil unic, ultra-modern, reprezinta un festin al culorilor intense de lemn.

Kashmir

Colecția Kashmir este mobilierul magistral cu un suflet care creează o atmosferă excepțională, unică in interior.

Largo

Largo este imaginea clasica a mobilierul de lemn care a dominat ultimele sezoane si nu interioneaza sa renunte la tron.

Milano

Fiecare piesa de mobilier din colectia Milano este o declaratie in sine. Mobilierul complimenteaza perfecta orice casa in care atentia la detalii este la inaltime.

Neptun

Elegant, impunator, piesele de mobilier din colectia Neptun nu se demodeaza niciodata, iar trecerea timpului le confera o valoare si mai mare.

Orfeusz

Mobileaza-ti casa de la A la Z in dulcele stil clasic. Alegerea aceluiasi stil pentru living, dining, birou si dormitor va creea unitate si va aduce liniste spatiului.

Prato

Masiva prin robustetea pieselor de mobilier, dar delicata prin picioarele fin sculptate, colectia Prato ne duce cu gandul la decorurile coloniale.

Siena

Siena ofera un mod de viata simplu si elegant, ideal celor care prefera piese de mobilier inspirate din lemnul-natur.

Torino

Piesele de inspiratie vintage ale colectiei Torino, adauga clasa si eleganta oricarei incaperi.

Vero

Colecția de mobilier Vero oferă un design modern si permite crearea de aranjamente proprii și o potrivire dimensională perfectă pentru orice interioare.

Verona

Verona transmite un simt estetic rafinat, dar si o eleganta clasica pentru livingul, dormitorul si biroul tau.

Via

Designul modern adaptat stilului actual va insufleti interiorul locuintei tale, asigurand in acelasi timp un confort sporit in utilizare.

Wersal

Colectia Wersal include piese de mobilier clasice si impunatoare, demne de un decor imperial.

Wersal 2

Colectia Wersal include piese de mobilier clasice si impunatoare, demne de un decor imperial.

Zefir

Zefir este gandit pentru incaperile sofisticate si amenajarile cu bun gust. Stilul clasic adus in tendintele actuale si pus la loc de cinste in casa ta.

Milano 2

Designul interesant, originalitate și funcționalitatea ne ghidează atunci când alegem mobilier pentru casele noastre. Milano, mobierului furniruit este sinonim cu înalta calitate, design și prestigiu.