Canapea, Mobilă Living

Cum să alegi canapeaua perfectă pentru casa ta?

Colectia Nappa

Nu este chiar atât de simplu să alegi canapeaua perfectă pentru locuința ta. Trebuie să fii atent la unele detalii. Mai întâi trebuie să te documentezi puțin înainte de a face această achiziție, pentru că nu este foarte ieftină. Este o piesă principală de mobilier, care ocupă destul de mult loc, și poate să fie chiar piesa principală în amenajarea living-ului. E foarte important să ții cont de unele lucruri când achiziționezi o canapea.

Aspecte la care trebuie să fii atent când achiziționezi o canapea

Trebuie să ții cont de nevoile tale la cât de des foloseșți această canapea și care este scopul ei. Dorești să fie soft, moale, să te tolanesti în ea când vii seara acasă, sau vrei să fie o piesă de mobilier care să ti-o admire toată lumea care intră în casa ta.

Trebuie să ții cont de stilul amenajării adică de restul mobilierului. Adică dacă restul mobilierului este în stil clasic atunci trebuie să rămână și canapeaua în același stil sau măcar să facă legătura cu acel stil.

Culoarea canapelei este importantă

Alege o culoare neutră dacă nu vrei să dai greș. Dacă în schimb eștimai îndrăzneț poți să te joci puțin cu culorile și poți alege canapeua într-o culoare și pernele în altă culoare Paletarul nostru de culori ne permite să putem alege orice combinație și orice culoare În alegerea culorii canapelei trebuie să ținem cont și de culoarea peretelui din spate care nu trebuie să fie aceeași culoare cu canapeaua. Dacă vrei ca aceea canapea să fie piesa de rezistență a camerei, poți să alegi o canapea modulară, dimensionată pe mărimea camerei tale, pe diferite culori. Fiecare modul poate să fie altă culoare, armonizate bineînțeles între ele.

Cel mai important lucru este să vii în showroom-ul nostru și să testezi produsele. Așa vei fii sigur că ai ales corect. La Silvarom Baia Mare ai șansa să te așezi, să încerci produsele, să vezi dacă ți se potrivesc, să întrebi consilierii care îți vor da cele mai bune sfaturi. Canapeaua trebuie să se potrivească conformatiei corpului tău. Avem o gama largă de produse expuse. Ai de unde alege. Încearcă să te gândești că eșți la ține acasă și îți închipui că stai pe canapeaua de acasă. Încearcă  toate reglajele cotierei, deschide patul, întinde-te pe el. Încearcă tot ce se poate încerca să fii sigur că ceea ce vei cumpăra se va potrivi perfect cu dorințele tale

canapea modulara bono

Alege cu atenție materialul din care este confecționată canapeaua

Poate să fie din piele naturală sau stofă. La gama de piele avem 2 categorii de piele, una mai subțire și una mai groasă.  Dacă alegi o canapea pufoasă, cu multe perne, ar fi bine să mergi pe o piele mai subțire sau pe stofă. În general, stofa este cea mai recomandată variantă deoarece acum sunt foarte multe game de stofe tratate care rezistă atât la praf, mizerie sau pete. Sunt materiale tratate și se curăță foarte ușor, doar cu apă . În acest sens îți recomandăm să ne vizitezi showroom-ul unde îți vom arăta o gama foarte variată  de piele cât și de stofe din toate categoriile. Pielea are eleganța ei, este rezistentă în timp, dar are dezavantajele ei. Stofele sunt moi, soft, plăcute la atingere și acum pot spune că sunt și rezistente în timp.

Alege o canapea pe dimensiunea camerei tale. Înainte de a porni în căutarea canapelei, măsoară spațiul și gândește locul canapelei. Poate să fie așezată la perete sau chiar în mijlocul living-ului dacă acest spațiu permite, adică este suficient de mare.  

Nu uita să lași și spațiu de trecere între canapea și mobilier, sau măsuța de cafea. Spațiul trebuie să fie destul de mare astfel încât să nu stânjenească trecerea, să fie lucrurile bine gândite de la început.

E foarte important în momentul în care ai ajuns în magazin, să pui foarte multe întrebări. Consilierii noștri îți vor răspunde cu drag și astfel  vei putea să faci cea mai bună alegere.

Noi îți urăm shopping plăcut și te așteptăm cu mare drag să ne treci pragul .

Yvette Dumitrescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *